Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1677 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
JLK21 napisał:
...ankiete dla urugwajczykow o pingwinach?? jaki tam jest jezyk urzedowy?? hmm
Ankietę dla pingwinów o miesiączce . Problem języka można rozwiązać składając projekt ankiety w Polsce, tylko trzeba przekonać hierarchów o potrzebie i doniosłości takiego badania (najlepiej za pomocą dotacji).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
na wszystkie wasze pytania odpowie film "marsz pingwinow"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie wiem jak to jest z ta miesiaczka u pingwinow Podobno to sa ptaki, a ptaki nie miesiaczkuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
HEJ Hilton mogłabys mi pomoc co to znaczy ze TOPPAKNIN w aucie sie sypnoł???? nie znam tego słowa sprawdzałam w słowniku i nie znalazłam a norwedzy nie bardzo wiedza jak mi to wytłumaczyc badz nazwac po ang
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
badz moze ktos z forum wie co to znaczy ????? i potrafi to przetłumaczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a co do miesiaczki u pingwinkow to wydaje mie sie ze wszystkie odpowiedzi dot pingwinkow sa w filmie marsz pingwinow widział to ktos????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
A wracając do tematu.....
Gdzieś , kiedyś czytałam przepis na żymloka, przepis był ohydny, to może teraz jakaś smakowita rekompensata autora tego postu da odpowiedz JLK21 na pytanie ,,co to jest miesiączka,, i ucieszy jubilata 100 postu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mgiełka napisał:
A wracając do tematu.....
Gdzieś , kiedyś czytałam przepis na żymloka,

I JAKO KOBIETA dałaś się tym przepisem STRASZNIE OŚMIESZYĆ...

Pewnie dlatego , że w szkole na przedmiocie nauka o człowieku spałaś lub wagarowałaś...
jest jeszcze jedna opcja ,że chodziłaś nie do tej szkoły co trzeba i Pingwiny Was takiej normalności u kobiet nie uczyli... , bo to temat tabu ...nie wypada.../bo albo ze skrzydełkami lub tampon i trzeba za sznureczek///..
A jak dorośniecie to będziecie wiedzieć...
I teraz Masz kłopot wielki i to tak strasznie WIELKI , że gabriela prosisz -/nieudolnie /-pośrednio o poradę...
Niedobrze....niedobrze....

SWEGO CHŁOPA się zapytaj on taki mądry jak i ja to Tobie to //W(Y)ŁOŻY-inaczej // i bydzesz wiedzieć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok